Over Magnetic

nagelstudio assen werkt exclusief alleen met magnetic nagelproductenMAGNETIC NAIL DESIGN

Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel.

 

OPLEIDING NAGELSTYLISTE

De Magnetic Nail Academy geeft praktijk- en theorielessen nagelstyling op het hoogste niveau. Een unieke en complete opleiding tot nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen. De docenten hebben brede praktijkervaring en geven je veel aandacht. Er wordt gewerkt met topproducten en prachtige lesboeken met veel illustraties. Omdat er geoefend wordt op een Nail Trainer, is er niet vaak een model nodig. Magnetic geeft  professionele cursussen.

De opleiding Allround Nagelstyling is een beroepsopleiding. Na de cursus is de stylist klaar voor de veeleisende markt. De klanten zullen trots zijn op hun gelnagels en acrylnagels. De cursisten maken namelijk mooie, modieuze én stevige kunstnagels. Zónder schade aan de natuurlijke nagel. Met het certificaat kan er worden gestart met een nagelstudio. Daarna kan er verder geleerd worden voor  Nail Art of kunstnagels op tenen. Ook de dealers verspreidt over Nederland geven de Magnetic opleidingen.

NAGELGROOTHANDEL

Magnetic levert als nagel groothandel een totaalpakket professionele producten voor kunstnagels, manicure en voetverzorging. Wat er ook nodig is in de studio, zij hebben het! Alles is van topkwaliteit voor een redelijke prijs. Onze producten zijn altijd eenvoudig in gebruik. We zetten de trend met de nieuwste kleuren nagellak, Gelpolish, gel en Acryl. Onze originele Nail Art materialen zijn wereldberoemd!

Het motto is Nail Care designed for professionals, by professionals. Magnetic test alle producten uitvoerig met een kritisch team van nagelstylisten en pedicures. Ook voor  een technische vraag over Gel, Acryl of Nail Art, zijn ze altijd bereikbaar via app, bellen of mail. Alle verkoopmedewerkers zijn gediplomeerde nagelstylisten en geven altijd snel en deskundig advies.

Magnetic nagelproducten zijn gemaakt voor professionele gebruikers: gediplomeerde nagelstylisten, en schoonheidsspecialisten. Voor jouw klanten zijn er speciale verkoopproducten zoals, nagellak en handcrèmes.

DEALERS

Magnetic heeft meerdere distributiepunten binnen en buiten Europa, In meer dan 45 landen.

 

ISO CERTIFICAAT

Magnetic Nail Design heeft het ISO-certificaat 22716:

Good Manufacturing Pratises fot Cosmetic Industry toegekend gekregen eind 2012

Dat houdt in dat ze aan de strengste controle eisen voldoen in de cosmeticabranche en ze waren hiermee ook de eerst die dit predicaat kregen. Dat is voor mij ook de reden dat ik alleen Magnetic in mijn salon heb.

Ik heb nog nooit iemand met een allergie gehad en dat maakt dat veel klanten buiten de salon, specifiek op magnetic salons zoeken. Door de hoogwaardige ingredienten, die zorgen voor prachtige nagels, die ook lang blijven zitten

 

Liefs Sabine Mus

Nagelstudio Assen

Boek een afspraak

Over de schrijver
Reactie plaatsen