glittertop acrylnagel

Nail-art op je nagels?

Geef jouw persoonlijke touche aan je nagels door te kiezen voor nailart....

100%
wilden dat ze dat veel eerder hadden gedaan
70%
had geen idee dat er zoveel kwaliteitsverschil zat tussen de nagelstylistes
100%

heeft pinterest ontdekt als grootste inspiratiebron voor de nagels 

blauwe gelnagels

Wat is nu eigenlijk nail-art?

Het is een extra verfraaing van je nagels, waar je jouw persoonlijkheid kan laten zien. Het kan door heel veel opties 

  • handgeschilderde tekeningen of bloemen
  • swarovski kristallen
  • stamping
  • wraps
  • glitters
  • gebruik van meerdere kleuren
  • en er zijn nog zoveel meer opties

Bekijk hieronder alle mogelijkheden 👇

nagelstudio assen geeft je heel veel keuze voor glitters en dat ook nog in veel verschillende soorten grotes

GLITTER SPRAYS

Met de Glitter Sprays ben je in staat om op elke nagel eenvoudig een glitter holografisch effect te creëren. Je het gebruiken als een volledige overlay, ombre of in combinatie met nail art.

 

nagelstudio assen bied stamping system aan in heel veel designs  zowel van magnetic als van moyra

STAMPING SYSTEM

Magnetic biedt een breed scala aan stempelplaten. Gebruik stempelen in combinatie met verschillende nail art technieken om uw nail art naar een hoger niveau te tillen.  


Met behulp van deze professionele kwaliteit, stempelplaten van Moyra kun ik mooie, speciale nagels maken in de salon! Snelle prints, een gegarandeerd succes! Je kan ook stempelen met de Moyra Foil lak i.c.m. de Moyra Foil. Super leuk!

De vlokken veranderen van kleur in verschillende lichtposities: net zoals een kameleon van kleur verandert.  nagelstudio assen

CHAMELEON FLAKES

Laat je inspireren door het bijzondere effect van de Kameleonvlokken. De vlokken veranderen van kleur in verschillende lichtposities: net zoals een kameleon van kleur verandert. 

broken glass Mooi in combinatie met een klassieke French Manicure. nagelstudio assen

GEBROKEN GLAS

Creëer een glasachtig holografisch en glinsterend effect op nagels met Broken Glass van Magnetic. Mooi in combinatie met een klassieke French Manicure.

Probeer de White Sensation van Magnetic voor je nail art. Ze zijn verkrijgbaar in S Disk, L Disk, Square en Crunch. nagelstudio assen

WHITE SENSATION

Op zoek naar iets anders en chics? Probeer de White Sensation van Magnetic voor je nail art. Ze zijn verkrijgbaar in S Disk, L Disk, Square en Crunch.

wees bescheiden of ga helemaal bling bling. nagelstudio assen

AWESOME CRYSTALS

Verblind je nagels met de Awesome Crystals van Magnetic. Eén verpakking bevat 6 verschillende maten en 288 stuks per maat... wees bescheiden of ga helemaal bling bling.

De kleine balletjes tillen je ontwerp naar een hoger niveau. nagelstudio assen

BULLIONS AND BEADS

Voeg Bullions of Beads toe aan je Strastone of Strass Design om de look compleet te maken. De kleine balletjes tillen je ontwerp naar een hoger niveau.

Het poeder krijgt de kleur van de natte gel die eronder wordt aangebracht. Sugar Look is verkrijgbaar in Fijn en Grof nagelstudio assen

SUGAR LOOK

Voeg Sugar Look toe aan je nagel om gemakkelijk een zacht effect te creëren. Het poeder krijgt de kleur van de natte gel die eronder wordt aangebracht. Sugar Look is verkrijgbaar in Fijn en Grof

De holografische en transparante Magic Flakes geven een schitterend effect op een gekleurde ondergrond.

Magic Flakes!

Hot & trending: Magic Flakes! De holografische en transparante Magic Flakes geven een schitterend effect op een gekleurde ondergrond.

diamond-confetti-nailart-nagelstudio-assen

Diamond confetti

De Diamond conetti van Magnetic zijn super eenvoudig te gebruiken en mooi als inlegachtergrond of als de stralende ster in je ontwerp.

De verven zijn sterk gepigmenteerd en zijn niet alleen perfect voor heldere ontwerpen en contouren, maar ook voor het mengen. nagelstudio assen

MASTER PAINTS

U alles maken wat u zich maar voorstellen met de Magnetic Master Paints. De verven zijn sterk gepigmenteerd en zijn niet alleen perfect voor heldere ontwerpen en contouren, maar ook voor het mengen.

Laat je fantasie de vrije loop en breng een sprankeling van magie naar elke nagel of elk nail art ontwerp. nagelstudio assen

CHROME AND PIGMENTS

Deze kleurrijke pure pigmenten zijn echt multi-gebruik. Laat je fantasie de vrije loop en breng een sprankeling van magie naar elke nagel of elk nail art ontwerp.

Met de speciaal ontwikkelde verf worden uw ontwerpen nog mooier.  nagelstudio assen magnetic

AIRNAILS

Airbrushen met Airnails is eenvoudig en snel! U binnen 5 minuten een ontwerp maken op tien nagels. Met de speciaal ontwikkelde verf worden uw ontwerpen nog mooier. 

Direct een afspraak inplannen?