De Pinterest look nagels

Wie kent pinterest tegenwoordig niet! Het is een prachtig inspiratiebron met onuitputtelijke mogelijkheden… zowel jij als ik kunnen uren kijken en nog mooiere nagels vinden. Ik merk aan mijn klanten dat ze ook zo leuk vinden en komen steeds vaker bij me

 

Sabine kun je ook dit maken?

nagelstudio assen bied de mogelijkheid aan om je pinterest idee voor je nagels om te zetten in werkelkijkheid

en als ik dan zeg dat kan ik wel, dan schitteren die ogen toch aan de andere kant van de tafel.

Samen kijken we wat je budget is en wat er haalbaar is. Sommige dingen zien er voor jou heel moeilijk uit, maar door mijn master in handpainting valt dat reuze mee. Andere dingen lijken weer heel cool, maar zijn praktijk gericht niet haalbaar, mits je als assepoester op de bank gaat zitten. wat me niet de bedoeling lijkt. Ik weet echt wat wel en niet werkt en bied je daar een alternatief in aan

 

Het is wel handig om dit zo ruim als mogelijk van te voren door te geven. Dit om telleurstellingen te voorkomen 😉 doordat ik niet genoeg tijd voor je heb gereserveerd. Ik plan bijna op de minuut af als mijn behandelingen in.

Ik sta altijd erg open voor een vet gaaf idee en laat me ook graag verrassen met een cool design!!! 🤩

 

enneh om het je makkelijk te maken, kun je in mijn online agenda dus gewoon een Pinterest look behandeling boeken

Slim he!

Tot snel Sabine 😃👋

Over de schrijver
Reactie plaatsen