Tarieven & Werkwijze

Je bent natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar de prijzen en het eerste wat Nederlanders doen is prijzen vergelijken. πŸ˜‰

MAAR STOP, lees even dit. πŸ‘‡


ongelijksoortige zaken met elkaar vergelijken; zaken vergelijken die eigenlijk niet te vergelijken zijn.

Natuurlijk mag je ook direct naar onderen scrollen, maar vergelijk geen appels met peren


De grootste fout die je vaak gemaakt door klanten die nog nooit kunstnagels gehad hebben ...

πŸ™ˆ is dat ze "PRIJZEN en behandelingsNAMEN gaan vergelijken.  πŸ™ˆ

Wat super logisch is, want je denkt dat het allemaal hetzelfde is... maar dat is absoluut niet zo helaas,

Dan kom je zwaar bedrogen uit.

hoe weet je of en nagelstudio goede nagels zet? nagelstudio assen - sabine mus

De meeste klanten die ik (en een paar andere top collega's uit Assen en omstreken) krijgen,

πŸ₯Ί zijn klanten die na tig telleurstelling bij andere nagelstudio's nog bij ons komen...πŸ₯Ί

Dat gaat echt aan mijn hart!

Wat zeggen klanten vaak...

Bij aanvang van de behandeling zeggen ze, 

 • Wat fijn dat je een afspraakherinnering stuurt
 • Wat is het hier netjes, dat vind ik fijn
 • het is hier ontzettend schoon, ik voel me veilig hier en ben niet bang voor corona
 • super dat je echt 5 minuten de tijd neemt, om te luisteren naar wat ik echt graag wil en wat ik niet meer wil. 
 • wat werk je extreem hygienisch! ik heb mijn eigen borstel en vijl. ik loop hier zeker weten geen bacterie op

Tijdens de behandeling zeggen de klanten vaak: 

 • het doet niet zeer en word niet heet tijdens het vijlenπŸ€—
 • mijn nagelriemen zijn nog heel en bloeden niet πŸ€—
 • je hebt de hele nagel gelakt πŸ€—
 • de elektrische vijl doet niet zeer ja πŸ€—
 • huh,  je doet de nagelriemen ook, wat fijn! πŸ€—

Pas als de de nagels gezet hebben, zeggen ze 

 • er zitten helemaal geen haakjes aan πŸ€©
 • ze zijn allemaal gelijk qua lengte πŸ€©
 • je hebt zelfs de voorkant meegelakt πŸ€©
 • de kleur is superdekkend en egaal πŸ€©

En als ze na 3 weken terugkomen, zeggen ze

 • ik had pas na 2 weken uitgroei πŸ₯°
 • er is geen hoekje af! πŸ₯°
 • ik kan wel 4 weken er mee doen, dat scheelt me een hele behandeling πŸ₯°
 • superfijn, dat je zoveel kleuren hebπŸ’– . heb me gisteren de hele dag vermaakt op Pinterest πŸ₯°πŸ™ˆ

Dit is wat klanten zelf zeggen en waarvan ze me gevraagd hebben.

"Of ik dat asjeblieft op mijn site wil zetten, omdat het nieuwe klanten zoveel ellende bespaart."

En zoveel plezier geeft, als ze wel goed gezette nagels hebben

Hoe kies je de juiste salon?


nagelstudio uitkiezen... hoe doe je dat?


Ik heb voor jouw een aantal tips waar je op zou kunnen letten, bij het uitkiezen van een nagelstudio. Dit geld overigens niet alleen voor Assen of Drenthe, maar voor heel Nederland en daarbuiten. 

 • check de reviews op google (spreken die je aan?)
 • hebben ze aandacht aan hun website gestoken (spreekt de manier van schrijven je aan? Staat er een stuk over hunzelf op? Wat is hun ervaring? Waar hebben ze een opleiding gevolgd?) 
 • kan je de salon en of de persoon erachter zelf op social media vinden? (Wat voel je als je hun social media door scrolt? resoneert dat goed met wie je bent.... je zit toch snel een uur tegenover de stylist
 • De keuze is reuze... zoek je iemand die een beetje van je leeftijd is? Of liever iemand die ook moeder is? In Assen heb je jonge nagelstylistes, in de 30, in de 40 en tegen de 60). Dat praat toch net even wat makkelijker πŸ˜‰
 • Maar het belangrijkste: Hebben ze ook recente foto's van hun werk erop staan? dus niet nog uit 2013 bijvoorbeeld... hoe actief zijn ze nog? Vind je de nagels mooi die ze maken? Ligt hun focus meer op lange nagels en veel bling bling? Of juist op de kortere natuurlijke nagels? Kan ze goed nail-art maken? Dat zijn vragen die je je als nagelklant prima kan stellen. wat wil jij voor nagels en look en zoek daar iemand bij, die dat ook tot een specialisme gemaakt heeft. 
 • Hoe ziet de website eruit?  Ik hanteer het voorbeeld van een handtas,, want dat snapt bijna iedereen wel. Je kan die bij de Zeeman kopen, maar ook bij Chanel. Wat maakt dan dat je toch een Chanel tas koopt? Vaak is dat gevoel, kwaliteit en het is een pronkstuk. Wat maakt dat je het bij de Zeeman koopt? Omdat dat binnen je budget  past, betaalbaar en het is praktisch, want je had een tas nodig. Zo dien je als klant qua nagels ook te kiezen. 
 • Hoe ziet de salon eruit? Is het er schoon? Wordt er gerookt... Het is toch een beetje eng, als je voor het eerst bij iemand binnen stapt , dat snap ik. En superlogisch als je dan van te voren even gaat snuffelen, naar iemand en haar salon. Wat bied ze? Niks mis mee. Doe ik trouwens ook als ik ergens voor het eerst heen ga. Wil toch wel een beetje van te voren wat voor vlees ik in de kuip heb.
 • Doet diegene het Fulltime of parttime? Moet ze er van leven of doet ze het er maar bij? Dat zegt vaak veel over hoe serieus ze hun salon en klant nemen. Is het puur voor de gezelligheid, dan is de kwaliteit over het algemeen minder.  Zorgt het voor haar voor brood op de plank, reken maar van yes dat ze dan haar vak serieus neemt, net als jouw als klant. Tuurlijk zijn er altijd uitzondering daar gelaten. Die doen het er nog naast, maar willen er wel hun vak van maken, maar werken nu nog aan hun vlieguren om beter te worden. En voor sommige zorgt het voor volledig voor inkomen, maar letten ze door tijdsdruk niet meer op de "Puntje van de i". kan of wil letten.
 • Wat is de reden dat ze ooit begonnen is met haar vak? Kan je dat opleidingscentrum nog vinden op internet? En wat wordt er geschreven over het opleidingscentrum?.....Wat vind ze zelf belangrijk? Heeft ze zelf een slechte ervaring gehad en is ze daardoor intrisiek gemotiveerd. Wat drijft haar...

Het is oké om kritische vragen te stellenπŸ˜‰, want het gaat wel om jouw nagels die je elke dag wel miljoenen keren gebruikt. En als die verpruts zijn, is dat  pijnlijk en berooft je toch van een stuk plezier in het dagelijks leven. Dat was toch niet de bedoeling...Prijslijst nagelsalon Assen sabine mus, acrylnagels, gelnagels, gellak, gelpolish, magnetic, rubberbase, natural nail treatment, manicure, babyboom, pinterest

Veelgestelde vragen

Vraag 1 Waarom ben je duurder dan de rest?

Ben een expert, Neem de nagelriemen mee, gebruikt gecertificeerde producten, hele hoge hygiëne eisen en lak heel strak! En gespecialiseerd in het niet beschadigen van de natuurlijke nagels en weet precies hoe ik de elektrische vijl moet hanteren. Heb echt een oog voor detail. Je kunt het vergelijken met automerken, ik ben je Rolls Royce voor je nagels en geen fiat. 


Vraag 2 Kan ik bij je pinnen?

Nee, wel direct betalen d.m.v. een betaalverzoek of contant betalen (ik heb toch handschoenen aan en betaling vind aan het einde plaats)


Vraag 3 Kan ik online een afspraak boeken, wijzigen of annuleren?

Ja online kan. In de bevestigingsmail, staat onderaan een knop wijzigen/annuleren

Vraag 4 Kan je plaatjes van Pinterest namaken?

ja 95% wel.


Vraag 5 Wat kan je allemaal aan Nail-art?

Alles wel, steentjes, spider gel en specialiteit ligt vooral is het met de hand schilderen met verf of gel. 


Vraag 6 Wat is de prijs voor (foto Pinterest)? App hem naar mij en ik kijk ernaar. Graag dan ook direct aangeven wat je zelf nu hebt aan nagels (liefst foto) en wat voor werk doet en hobby je hebt. En of je zelfde lengte als op de foto wil. Ik maak o.b.v. max 2 afbeeldingen een prijsopgave, aangezien er A heel veel tijd in zit en B ik op basis uit ervaring weet, als de eerste vraag is "wat kost dat?!"  dat ik dan toch vaak te duur ben. Bij een expert en doorgewinterde specialist betaal je nu veel meer dan iemand aan de keukentafel. 


Vraag 7 Wat betekenen al die behandelingen wel niet die je aanbied? Ik heb geef op de pagina ""uitleg", aan wat elke behandeling inhoud en aan de hand van foto's laat ik het verschil zien. 

Heb je meer vragen of wil je weten wat bijvoorbeeld "uitgroeipreventie" is, check dan de pagina Uitleg

Meer vragen? Neem contact op