Nail Design & nail art

Uitleg nailart technieken


One stroke  2 tot 7 kleuren worden tegelijk geladen in

                  1 penseel en wordt in 1 beweging bloemen,

                  Abstracte vormen of combinatie van de

                  twee. Het design is dekkend. Het geeft snel

                  resultaat en is daardoor zeer betaalbaar.


Aquarel        Niet dekkende. Semi transparante verftechniek, waarbij alleen                       geverfd wordt met zuivere pigmenten die door de vervloeiing van                    de pigmentdeeltjes in het water leiden tot een speciaal effect.

                   Aquareleren is zeer goed geschikt voor klanten die een mooie doch                    bescheiden print op hun nagels willen hebben


One stroke a la aquarel      semi-transparante one stroke bloemen


Zhostovo     een strijktechniek waar veel met licht en donker geverfd word met een realistisch aangezicht met donkere ondergronden. Dmv nat op droogtechniek met veel relief. Een russische folk art met olieverf techniek op bijvoorbeeld dienbladen dmv nat op nat techniek


Aquarel a la 3D acryl   redelijke platte 3D acryl die zeer draagbaar is. Het meest                                   gebruikt bij bloemen waarbij je de kleuren natuurgetrouw                                   in elkaar over laat vloeien. Er wordt hierbij ook gedacht                                   aan perspectief en dieptewerking. Ideaal voor klanten die                                   een bescheiden acryl nailart willen.


3D acryl      Bijvoorbeeld bloemen gemaakt van acryl met veel diepte en                    volume en verkregen door de “duw” en “snij” techniek. Geschikt                    als accent op 1 nagel en niet op 10 nagelsEen uniek design op uw nagel? Dat is mogelijk met Nail Design en Nail Art.


Nail Design

Dit zijn nagels die zijn voorzien van een permanent Nail Design gemaakt van acryl of gel. Deze vorm van kunstnagels is mijn specialiteit. Omdat er sprake is van maatwerk en vertaling van thema’s naar nagels zul je altijd een unieke set nagels hebben.

Voor voorbeelden hiervan en de mogelijkheden nodig ik u graag uit voor een gesprek.


Nail Art

Dit zijn nagels die zijn voorzien van een permanente Nail Art print, veelal gemaakt met verf. Er is keuze uit een groot aantal prints. Van heel eenvoudig tot extravagant. Natuurlijke kunt u ook nailart op basis van uw eigen ideeen of voorbeelden laten zetten. Nail art is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als alle soorten kunstnagels. Omdat ik nail art geheel voor u persoonlijk maak, kan de prijs variëren.


Afspraken maken

Voor een afspraak kunt u

bellen met de salon op nummer

06-28530993. Ik plan graag

een afspraak voor u in.